Tilla Hair & Beauty Bar

Konceptet hos Tilla Hair & Beauty Bar

Dit hår i fokus

Med stort fokus på perfektion, kreativitet og forståelse tilbyder jeg en håroplevelse i særklasse. Mit speciale ligger indenfor farve og styling af langt hår samt extensions.
 
Jeg lægger stor vægt på, at mine kunders hår ser naturligt og friskt ud. Af den grund vejleder og guider jeg også samtlige af mine kunder til, hvordan de bedst muligt skal behandle og pleje deres hår, så de hver dag kan føle sig lige så smukke, som da de forlod salonstolen.
IMG_8203
braided balayage

Læs hvad mine skønne kunder siger:

"Sascha rammer plet hver gang 💜 Jeg kommer fra København af og tager med glæde til Odense for at Sascha kan ordne mit hår. Hos Sascha er der lagt vægt på den personlige og professionelle behandling, hvor du kan mærke hendes passion for farve og Extensions. Jeg fik i december 2021 lavet Extensions hos Sascha, hvor hun havde fokus på at skabe et naturligt look som blev helt perfekt. Serviceniveauet er højt, hvor du både får grundig vejledning i hvordan kan style og pleje dit hår bedst. Det har aldrig været nemmere at have extensions efter jeg fik lavet det hos Sascha."
Mie
"Altid en fornøjelse at komme til frisør hos Sascha. Fantastisk service, og altid stor til tilfredsstillede med resultatet. Sascha har forståelse for ens behov, og er realistisk i forhold til hvordan man selv kan style håret. Jeg anbefaler varmt Sascha til alle jeg kender."
Mette
"Sascha er uden sammenligning den bedste frisør jeg har haft 🌟 Hun er nytænkende, lyttende og kæmpe perfektionist. Hun går endnu mere op i det endelige resultatet end en selv og hvis hun ikke er 100% tilfreds, laver hun det om. Hun sørger for hele tiden at holde sig ajour på tidens tendenser. Jeg er altid tryg når jeg sætter mig i stolen hos Sascha og jeg elsker de resultater hun skaber. TAK for dig Sascha, aldrig har mit hår været så langt, flot og sundt som efter jeg har fået dig som frisør ❤️ Jeg anbefaler Sascha til alle jeg kan 🌟🌟🌟🌟"
Katrine
Scroll to Top